Chanel & Karl Publiceren Boek Voor Het Leven

De volledige Karl Lagerfeld collectie in één boek.

Er is een nieuw boek uit over Chanel, met de collecties van creatief directeur Karl Lagerfeld. Het 630 pagina tellende fotoboek toont een overzicht van Lagerfelds creaties sinds zijn eerste catwalkshow voor het luxehuis in 1983 tot 2015.  

Chanel & Karl Publiceren Boek Voor Het Leven - LifeStyleTalks

Chanel Catwalk wordt ingeleid door de Franse schrijver Patrick Mauriès, die eveneens de auteur is van Jewelry by Chanel én de co-auteur van Choupette, het boek over het luxeleven van Lagerfelds teergeliefde witte Birmaanse kat.

Naast een beknopt overzicht van de geschiedenis van het Franse modehuis en de biografie van zijn hoofdontwerper, zelf een gepassioneerd fotograaf en boekenwurm, krijgt de Chanelliefhebber 1.200 kleurfoto’s te zien van de key looks van elke collectie.

Ook wordt dieper ingegaan op de collecties zelf, en hun impact op de modewereld. Aan de hand van zorgvuldig geselecteerde catwalkfoto’s krijgt de lezer een overzicht van de meest spraakmakende creaties, accessoires, en beautylooks met topmodellen als Claudia Schiffer, Linda Evangelista tot Kate Moss en Cara Delevigne. 

Chanel & Karl Publiceren Boek Voor Het Leven - LifeStyleTalks

Chanel Catwalk: The Complete Karl Lagerfeld Collections werd uitgebracht door Thames & Hudson en is verkrijgbaar op Amazon.com of in de betere boekhandel, voor de prijs van 49,39 dollar of 43,46 euro. Auteurs: Patrick Mauriès en Adelia Sabatini.

Photos: Amazon

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share