Gucci Presenteert Het ‘Blind For Love’ Boek

Gucci heeft een boek uit: ‘Blind for Love’. Het fotoboek neemt de lezer mee achter de schermen van de catwalkshow van de cruisecollectie dat begin juni plaatsvond in Westminster Abbey, Londen. De Britse fotograaf, Nick Waplington mocht de plaatjes schieten.

Het boek ‘Blind for Love’ is gebaseerd op de catwalkshow van de resortcollectie van 2017 dat begin juni plaatsvond in Westminster Abbey. Zo krijgt de lezer een beeld van wat zich backstage allemaal afspeelt tijdens een hectische Gucci modeshow.

Gucci Presenteert Het Blind For Love Book - LifeStyleTalks

De cover van het boek is een geschilderd portret van koningin Elizabeth I. Niet echt verwonderlijk als je weet dat Alessandro Michele zich voor deze tussencollectie o.a. liet inspireren door koningin Elizabeth I, die hij omschreef ‘als één van zijn favoriete vrouwen.’

Gucci Presenteert Het Blind For Love Book - LifeStyleTalks

De beelden van het boek werden genomen door de beroemde Britse fotograaf, Nick Waplington. Hiermee is de fotograaf niet aan zijn proefstuk toe. In 2009 bracht hij al het creatieve proces van de  ‘Horn of Plenty’ wintercollectie van Alexander McQueen in beeld dat resulteerde in het boek ‘Working Progress’, en een tentoonstelling in het Tate Modern in Londen.

Het fotoboek verschijnt in slechts 1.000 exemplaren en is vanaf 1 december verkrijgbaar voor 90 euro bij het New Yorkse Assouline.com, een uitgever van luxe boeken.

Photos: Courtesy Gucci/Assouline. Photos by Nick Waplington.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

35 Shares
Share35
Tweet
Share