Mijn Hilarische Kijk Op De Wintermode Van 2017

Hoe ziet de wintermode voor 2017 eruit? Of hoe kleuren jij en ik komende maanden het straatbeeld als het van de ontwerpers afhangt? Een ondeugend overzicht.

De mode voor komende winter is verrassend braafjes. Te braafjes naar mijn goesting. Of beter gezegd héél draagbaar. Comfort en draagbaarheid staan voorop. Geen gekke capriolen dit keer. Op een paar uitzonderingen na. Kijk maar.

In deze outfit van Alberta Ferretti heb ik het liefst geen temperaturen onder nul. Ik heb het namelijk nogal snel koud. Eén ding had ik er wel voor over. Zo heb ik beslist om mijn stalen ros in te ruilen voor een witte schimmel. Van de files heb ik alvast geen last meer. Alleen het bibberen tijdens het galopperen is een vervelend probleem.

Embed from Getty Images

Geef mij dus maar een dikke jas bij vriestemperaturen. Bij Vetements hebben ze dat goed begrepen. De gewatteerde milletvesten uit de jaren tachtig kunnen er nog een puntje aan zuigen. En ook al lijk ik sterk op het Michelinmannetje, in de fitness moeten mijn spaghettistokjes (armen) en tengere rompje nu ten minste niet meer onderdoen voor de stoere spierbundels. Integendeel, zelfs Rambo is peanuts geworden.

My Hilarious View On Winter Fashion 2017 - LifeStyleTalks
Vetements

Ooit gaf ik een kapper carte blanche. Het resultaat was dat ik eruitzag als een gepluimde kip. Met deze vederjurk van Balenciaga hoef ik daar allerminst voor te vrezen. Al wijzen mensen me er wel op (tot vervelens toe eigenlijk) dat ik vlooien heb.

Eén ding kan ik je garanderen. Ook al heb ik geen zweepje, in dit Saint Laurent-pakje krijg ik zelfs de lastigste klant zo mak als een lammetje. Want van deze zwarte powerlook zet die het net nog niet op een lopen. Wel ben ik vergeten mijn rok aan te trekken.

Embed from Getty Images

 

#VETEMENTSxMANOLOBLAHNINK www.net-a-porter.com @netaporter

Een bericht gedeeld door VETEMENTS (@vetements_official) op

Nu met deze laarzen tot net onder mijn vogelnestje hoeft een rok ook niet echt, vind ik. Wat zou jij doen? Lapje stof? Of niet?

Ik denk dat ik het zo ga laten. Zo houd ik het niet alleen droog als ik ga vliegvissen, ook de uitstoot van rook- en geurgassen is verzekerd.

Fashion is art. All pictures shown are for illustration purpose only. It is by no means my intention to offend anyone. I just want to put a smile on people’s faces. Because laughing is good for one’s health.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

82 Shares
Share80
Tweet
Share2