Jonathan Saunders’ Debuut Voor DVF

De New Yorkse modeweek is al goed halverwege en voor modejournalisten is het opnieuw hollen van defilé naar defilé. Maar de modeshow die mij het meest intrigeert, is de debuutcollectie van creatief directeur Jonathan Saunders voor Diane von Furstenberg. 

Jonathan Saunders" Debuut Voor DVF - LifeStyleTalks

Van een klassieke catwalkshow was er alvast geen sprake. Met andere woorden geen openluchtkermis zoals dat het geval was bij Tommy Hilfiger X topmodel Gigi Hadid. Maar wel een privé presentatie aan een select clubje genodigden in een showroom. Daarmee gaat Saunders verder op de ingeslagen weg. Want vorig seizoen sloeg DVF radicaal het roer om als gevolg van de tsunami in modeland. 

Jonathan Saunders' Debuut Voor DVF - LifeStyleTalks

Diane Von Furstenberg, die naam en faam maakte met de iconische wrap dress, gaf in mei van dit jaar de artistieke leiding door aan Jonathan Saunders. De Schot die zich sinds kort ook New Yorker mag noemen, bleef trouw aan het vrouwelijke DNA van von Furstenberg.

Jonathan Saunders" Debuut Voor DVF - LIfeStyleTalks

De wikkeljurk is zoals verwacht een blijver in de debuutcollectie van Saunders, weliswaar met een eigen moderne interpretatie. Zo is er een verrassende combinatie van kleuren en prints, rushes en asymmetrische snitten. Een meer dan geslaagd debuut.

Photos: Diane von Furstenberg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share