Bieke & César - LifeStyleTalks

Bieke De Clercq

Freelance Schrijver en Stilist – Auteur van LifeStyleTalks

Geboren Met Een Stijl-gen

Tja, mode en stijl hebben me altijd gefascineerd. Dat begon eigenlijk al op de kleuterschool. Zo ging ik op mijn allereerste schooldag shoppen. Want de boekentas die mams had gekocht, vond ik maar niks. Zo zag ik al snel een véél leuker exemplaar van een klasgenootje. Dus besloot ik maar met de zijne huiswaarts te gaan.

Outfits samenstellen is helemaal mijn ding. Net als het speuren naar dat ene stuk. (Hier geldt het spreekwoord: geduld is een mooie deugd). God, I love it!

Writer’s Voice

Jaren later (‘toen ik groot was’) 🙂  besloot ik ondanks negatief studieadvies rechten te studeren. En met succes. Zo ontdekte ik mijn talent voor het schrijven van essays en papers. Maar om het schrijven helemaal in de vingers te hebben, volgde ik redactiestages bij De Standaard en het maandblad Marie Claire.

Museum Lover

Waar ik ontzettend vrolijk van word, zijn musea en mooie gebouwen met een verhaal. Of het nu art nouveau is of barok, ik smaak het allemaal.

Dieren Lover

Terug naar de kindertijd. Geregeld nam opa me mee naar de boerderij. Daar reed een klein meisje rond in de weide op een grote zwarte koe met witte vlekken. Wie denk je dat het kleine meisje was? 🙂

Have fun exploring LifeStyleTalks (and Life)!

Hartelijke groeten,

Bieke & César (mijn teergeliefde Westie die hier af en toe zal opduiken)

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.