Bieke & César - LifeStyleTalks

Ik ben Bieke De Clercq, auteur en creatief brein van LifeStyleTalks.

Ondanks negatief advies ging ik toch rechten studeren aan de unief. Met succes. Al liep het niet van een leien dakje, met bijna elk jaar een volledige tweede zit. Maar de aanhouder wint. 🙂 En zo ontdekte ik mijn talent voor het schrijven van essays en papers. Maar om het schrijven helemaal in de vingers te hebben, volgde ik redactiestages bij De Standaard Online en het maandblad Marie Claire.

Ook stilist van opleiding. Tja, mode en stijl hebben me altijd gefascineerd. Dat begon eigenlijk al op de kleuterschool. Zo ging ik op mijn allereerste schooldag shoppen. Want de boekentas die mams had gekocht, vond ik maar niks. Zo zag ik al snel een véél leuker exemplaar van een klasgenootje. Dus besloot ik maar met de zijne huiswaarts te gaan. Outfits samenstellen is helemaal mijn ding. Net als het speuren naar dat ene stuk. (Hier geldt het spreekwoord: geduld is een mooie deugd). God, I love it!

En waar ik ook ontzettend vrolijk van word, zijn mooie gebouwen met een verhaal. Of het nu art nouveau is of barok, ik smaak het allemaal.  

Begin 2015 stelde een infarct me voor een belangrijke keuze. Zo heb ik een carrièreswitch gemaakt. En heb ik mijn (al gezonde) levensstijl nog wat gezonder gemaakt met de hulp van een inspiratieboekje, wat me een enorme boost heeft gegeven. Ook al was het heel moeilijk in het begin. Maar een tegenslag kan juist ook een nieuwe kans zijn om het leven ten volle te leven. I’m living proof! 🙂

Have fun exploring LifeStyleTalks (and Life)!

Hartelijke groeten,

Bieke & César (mijn teergeliefde Westie die hier en toe zal opduiken)

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.