Matthias Schoenaerts Is Model Voor GQ In Brugge

Matthias Schoenaerts mag dan al een uitstekend acteur zijn, ook een carrière als fotomodel zou hem geen windeieren leggen. Het Amerikaanse mannenblad GQ heeft de Belgische acteur gestrikt voor een fotoshoot in het idyllische Brugge. 

Matthias Schoenaerts Is Model Voor GQ In Brugge - LifeStyleTalks

GQ (Gentlemen’s Quarterly), een publicatie van de uitgeverij Condé Nast, is hét referentiemagazine voor de man. Naast de Amerikaanse editie, verschijnt het blad onder meer ook in Frankrijk, Groot-Brittannië en Spanje. Sinds 1996 verkiest het magazine ook de man van het jaar. George Clooney en Kanye West gingen al met de titel lopen.

De modeshoot, met als thema stijlvolle maatpakken in lichte stoffen, toont de 38-jarige Belgische acteur voornamelijk in actie, terwijl hij op een Triumph motor over de Burg scheurt. Of zich afduwt tegen de Bonifaciusbrug. De volledige fotosessie kan u bekijken op de website van GQ. 

 

Het is niet de eerste keer dat Schoenaerts fungeert als model. Zo verscheen hij al samen met model Carolyn Murphy in Vogue, en was hij het gezicht van een zomer- én wintercampagne van de mannencollectie voor het Franse luxelabel Louis Vuitton.

Source: GQ – Photos: matthias-schoenaerts.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share