Hier Is Neville, Marc Jacobs’ Beste Vriend

Na Karl Lagerfeld heeft nu ook Marc Jacobs een boek gewijd aan zijn teergeliefde huisdier. Neville Jacobs: I’m Marc’s dog is een compilatie van het luxeleven van de viervoeter.

 

Hier Is Neville, Marc Jacobs' Beste Vriend - LifeStyleTalks

Neville brengt zijn dagen door met het nemen van selfies met celebrities zoals Kendall Jenner en Karlie Kloss. Of met reizen in een privé-jet. Of gewoon met lekker luieren in het kantoor van zijn baasje. De bulterriër met witte bles is ondertussen een Instagram superster met 195.000 fans. Ook haalde Neville de cover van de trendy Amerikaanse magazines Architectural Digest en Paper.

Hier Is Neville, Marc Jacobs' Beste Vriend - LifeStyleTalks

 

Maar voor Marc Jacobs is het boek veel meer dan leuke plaatjes. Het is een ode aan zijn Neville. In het hartverwarmende voorwoord legt de Amerikaanse ontwerper uit wat Neville voor hem betekent. ‘Neville die mijn hart vult met het grootste geluk en vreugde, en me er altijd doet aan herinneren dat pure goedheid en echte liefde werkelijk bestaan.’ Herkenbaar voor elk baasje, niet?

Het 248 pagina tellende boek dat wordt uitgegeven door Rizzoli (New York) bestaat vooral uit plaatjes. Een deel van de opbrengst gaat naar het Sato project in Puerto Rico dat verwaarloosde en mishandelde dieren een nieuw leven geeft.

Photos: marcjacobs.tumblr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share