Heerlijke Pannenkoeken Zonder Geraffineerde Suikers En Koemelk

Met Maria Lichtmis worden pannenkoeken gebakken. En dat is bij ons niet anders. Weliswaar zonder koemelk, boter én kristalsuiker. En toch zo heerlijk als een gewone pannenkoek. Zo maak je de flensjes. 

Een paar zomers geleden zag ik op een terras in de Provence (Zuid-Frankrijk) een bordje met ‘crêpes au miel’. Dat moet ik toch eens proberen, dacht ik. En sindsdien eet ik enkel nog pannenkoeken met honing. Biologische koudgeslingerde honing. Dit is een betalend artikel. Om het volledige artikel te lezen, ga naar WORD LID, maak je keuze en registreer.

 

U heeft geen toestemming om berichten te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

88 Shares
Share86
Tweet
Share2