Raf Simons Gaat Twin Peaks

Gisteren was er nog de catwalkshow van Raf Simons’ zomercollectie in Firenze, vandaag lanceerde hij de campagne van de wintercollectie die veel weg heeft van een trailer voor de tv-serie Twin Peaks.  

Raf Simons Gaat Twin Peaks - LifeStyleTalks

Ook voor deze campagne deed de ontwerper een beroep op fotograaf Willy Vanderperre en stylist Olivier Rizzo. De twee Belgen zijn gerespecteerde namen in de modewereld; en Vanderperre, Rizzo en Simons kennen elkaar van toen ze nog studeerden in Antwerpen. Het gezicht van de campagne is opnieuw het Brusselse model Luca Lemaire.

Het thema is geïnspireerd op de Amerikaanse tv-reeks Twin Peaks, wat ook al te zien was in het defilé van de wintercollectie in Parijs. ‘Ik denk altijd aan nachtmerries, en ben altijd geïnteresseerd in horrorfilms’, zo verklaarde Simons zijn keuze  ‘Ik houd ervan om mooie dingen te maken, maar het is ook interessant als iets fout loopt, iets eng is, iets duister is, en dit contrast is duidelijk aanwezig.  

Raf Simons Gaat Twin Peaks - LifeStyleTalks

De obscuriteit, demonische bezetenheid, en griezeligheid kenmerkend voor de serie van David Lynch werden door Vanderperre treffend vastgelegd op beeld.

Source: Dazed – Photos: Raf Simons by Vanderperre

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share