Stranden Kijken Vanuit De Lucht

Vakantie betekent voor velen zon, zee en strand. En daar hoort natuurlijk ook een foto bij. Fotograaf Gray Malin legt ook beelden vast van stranden, maar dan wel uit een andere invalshoek dan jij en ik dat doen. Zijn eerste boek ‘Beaches’ is meteen een bestseller in de Verenigde Staten. 

Stranden Kijken Vanuit De Lucht - LifeStyleTalks

Een boek met kiekjes van stranden. Niks speciaal, zeg je? Hang jij dan ook uit een helikopter zonder deuren?

Vijf jaar geleden nam de fotograaf uit Los Angeles zijn allereerste luchtfoto in Miami. Hotels weigerden hem pertinent de toegang tot hun dakterras. En dus besloot Malin een helikopter te huren.  

 
 

Where’s Waldo? ☀️ No seriously he’s really there…

Een foto die is geplaatst door Gray Malin (@graymalin) op

 

Sindsdien reist hij de wereld af op zoek naar de mooiste stranden. Zo hebben de kuststroken van Afrika, Australië, Zuid-Amerika en Europa geen geheimen meer voor de man. Ja, ook niet de naaktstranden.

Ik heb alvast enkele beelden voor jou geselecteerd. Zoals deze lijnrecht naast elkaar neergepote parasols in Saint-Tropez, Frankrijk. Of deze kriskras door elkaar liggende zonnebaders. Of wat dacht je van dit rotsstrand in Capri, Italië? Heeft je meteen zin om de koffers te pakken, niet?

 
 

Wanderlust Wednesday ☀️

Een foto die is geplaatst door Gray Malin (@graymalin) op

 

En wat vindt Malin ervan om te fotograferen, hangend uit een helikopter? ‘Spannend en tegelijk ook beangstigend. Er is altijd een zeker gevaar aanwezig omdat je compleet afhankelijk bent van de weersomstandigheden, maar dat maakt het net zo plezant!’

 

Photos: Gray Malin

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

Share
Tweet
Share