Dit Is Belgisch. Wintertrends 2017

September is voor de magazines traditiegetrouw de maand van de modespecials. Ook bij LifeStyleTalks, maar dan wel anders. Zonder professionele modellen, maar met échte vrouwen. En vooral spontaan en authentiek. Én zoveel mogelijk Belgisch.

Ditmaal is Miek Sweertvaegher uit Kortrijk fotomodel van dienst. 🙂

Dit Is Belgisch. Wintertrends 2017 - LifeStyleTalks

Na een loopbaan in de privé sector vond Miek de tijd rijp om haar ervaring te delen met anderen. Zo houdt ze zich vandaag professioneel bezig met het coachen van startende ondernemers. Haar drijfveer? ‘Mensen zien groeien tijdens het traject, wat enorm veel voldoening geeft.’

Wat vindt ze het moeilijkste tijdens het shoppen? ‘Zelf vind ik het niet zo makkelijk om mooie combinaties uit de rekken te halen als ik in de winkel sta. Ook vind ik het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen, maar tegelijk zou ik graag wat minder ‘gewoontjes’ gekleed gaan.

En is Miek klaar om gestyled te worden? ‘Aan de ene kant ben ik een beetje bang, maar aan de andere kant vind ik het heel erg spannend. Ook sta ik open om nieuwe dingen te leren kennen,’ zegt ze glimlachend. (En die glimlach hebben we die dag meermaals gezien. :))

Wat ga ik doen? Ik ga haar wat meer pit geven. Are you ready for some rock-‘n-roll Miek?

‘Rock and roll is about attitude and rebellion. It’s supposed to be fun and spontaneous.’ – Slash, Guns N’Roses

Look 1

Blouse: Saint Tropez (Deens) – Kleurrijke midirok: Red Juliet – Laklederen schoenen: Deimille (Italiaans)

Look 2

Dit Is Belgisch. Wintertrends 2017 - LifeStyleTalksLederen vestje: Dame Blanche – Gestreepte blouse: French Connection (Brits) – Lichtgrijze pencil skirt: CKS – Laklederen schoenen: Deimille (Italiaans)

En wat vindt Miek van de outfits? ‘De eerste look vind ik gewoonweg uniek. De kleurencombinatie doet me stralen. Zelf zou ik nooit zo’n rok uit het rek halen, maar eenmaal ik de volledige outfit aanhad en in de spiegel keek, voelde ik mezelf groeien! En de schoenen zijn de max. Prachtig, een mooie hak en tegelijk heel comfortabel. Echt mijn ding. De laatste look is volledig anders. Rustiger qua kleur en voor mij iets vertrouwdere lijnen, maar opnieuw is het de combinatie van rok, blouse en jasje die de outfit doet spreken.

Na afloop stuurde Miek me nog een hartverwarmende e-mail: ‘Ik geniet er nog steeds van als ik eraan terugdenk. Niet enkel was het mooie kledij, vooral de manier waarop jij verrassende maar héél geslaagde combinaties samenstelt, is echt fantastisch! De shoot heeft me een boost aan zelfvertrouwen gegeven, en zin om te genieten van het leven. Dank je wel!

Met veel plezier Miek!

Veel dank aan Barbara, Katrien en Pam van boetiek Gare de Robe in Brugge voor het ter beschikking stellen van de kleding! Ook een welgemeende dank je aan Stefanie van schoenenboetiek Stiletto in Ieper! En tot slot, dank aan Verkoopzaal Royal in Brugge voor de locatie!

Facebook page Gare de Robe

Facebook page Stiletto Ieper                          

Verkoopzaal Royal, Leopold II-laan 43-45

Styling & Fotografie: Bieke De Clercq

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

85 Shares
Share84
Tweet
Share1