Dit Is Belgisch. Wintertrends 2017

September is voor de magazines traditiegetrouw de maand van de modespecials. Ook bij LifeStyleTalks, maar dan wel anders. Zonder professionele modellen, maar met échte vrouwen. En vooral spontaan en authentiek. Én zoveel mogelijk Belgisch.

Machteld Vandycke mag als eerste de spits afbijten in deze modereeks.

Dit Is Belgisch. Wintertrends 2017 - LifeStyleTalksDeze energieke dertiger is aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Zo opende ze recent in Meulebeke My Vibes, een winkel met huisgemaakte ecologische granola’s en gezonde tussendoortjes. 

‘Ik had al veel gehoord en gelezen over granola toen ik het zelf voor de eerste keer maakte. Het huis rook fantastisch. En toen ik de granola proefde, kwamen niet alleen de smaken naar boven maar was het precies alsof ik de geur opnieuw rook. Geweldig vond ik dat. Ook is het een heel leuk product om mee te werken, omdat je de mengeling zo simpel of zo uitgebreid kan maken als je zelf wil.’

Machteld heeft de belangstelling voor biologische voeding meegekregen van haar ouders. De appel is duidelijk niet ver van de boom gevallen. 🙂 Haar favoriete bezigheid? Zwemmen en wandelen met hondje Werner.

Of ze zich niet een beetje oncomfortabel voelt? Want de outfits zijn toch wel een complete verrassing. ‘Neen hoor, ik heb er alle vertrouwen in’, zo zegt ze. Een vrouw met lef. En voor mij het signaal dat ik voluit kan gaan voor een unieke maar draagbare stijl.  Dus gaan we resoluut voor kleur en prints. 

‘If you don’t dress like everyone else you don’t have to think like everyone else’ – Iris Apfel

Look 1

Dit Is Belgisch. Wintertrends - LifeStyleTalksJurk in velours met bloemenprint: Nathalie Vleeshouwer – Cardigan: Dame Blanche -Sneakers: WODEN (Deens)

Look 2

Kleurrijke midirok: Nathalie Vleeshouwer – Blouse: Saint-Tropez (Deens) – Bronzen sneakers: WODEN (Deens)

En wat denkt Machteld van de outfits? ‘Ik voel mij heel comfortabel. De jurk vind ik wel speciaal, en toch voel ik me er heel goed in. Ook is de jurk leuk om dragen, want hij is superzacht. De tweede look is heel mooi. En een tikkeltje speels, lief ook met de rushes.’

Hartelijk dank aan Barbara, Katrien en Pam van boetiek Gare de Robe in Brugge voor het ter beschikking stellen van de kleding!

Facebookpagina Gare de Robe

Facebookpagina: My Vibes

Styling & Fotografie : Bieke De Clercq

 

 

 

 

2 Comments
  1. L.R. on Facebook: Heel goed gedaan. 1ste look is alvast geslaagd vind ik. Ook locatie trouwens 😊

  2. Ik vind het een hele leuke look. Elegant met een rok en comfortabel mey sneakers. Laat de herfst maar komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

94 Shares
Share93
Tweet
Share1