Mijn Hilarische Kijk Op De Zomermode Van 2017

Hoe ziet de zomermode voor 2017 eruit? Of hoe kleuren jij en ik volgende zomer het straatbeeld als het van de ontwerpers afhangt? Een hilarisch en kort overzicht.

Mijn Hilarische Kijk Op De Zomermode Van 2017 - LifeStyleTalks
Miu Miu

Laat je paraplu maar thuis als het regent volgende zomer. Want als het van Miu Miu afhangt, gaan jij en ik op stap met een badmuts op ons hoofd. En als het te heet is, zit het ook meteen goed. Want ‘wouldn’t it be cool to go swimming in the pool’?*

Mijn Hilarische Kijk Op De Zomermode Van 2017 - LifeStyleTalks
Giambattista Valli

Of wat dacht je van een doorschijnende rok? Als het tropisch warm wordt, zie ik er absoluut geen graten in. Een goede ventilatie en verluchting, dat kan toch geen kwaad? 

 

The sublime Anna Cleveland. @anna_vrc @juliendys

Een foto die is geplaatst door Comme des Garcons OFFICIAL (@commedesgarcons) op

Zoals ik al zei, een paraplu is overbodig geworden. Zelfs als het pijpenstelen regent. ’s Morgens trek je gewoon de gepaste outfit aan en klaar is kees. Alles in één. Makkelijker kan niet, behalve als je de bus of de tram moet nemen. 

Mijn Hilarische Kijk Op De Zomermode Van 2017 - LifeStyleTalks
Versus Versace

En bh’s zijn anno 2017 ook niet meer nodig. Vanaf nu snoeren we onze ‘boobies’ in met onze broeksriem. Dat wordt alleen wat moeilijk tijdens het touwtje springen. Want binnen de kortste keren zie ik het al gebeuren: mijn golfballetjes die even komen piepen. 

 

Minimal style with great impact. Unique mini lipstick holder with a Panther print from the archives. #SpringSummer17

Een foto die is geplaatst door Valentino (@maisonvalentino) op

Handtassen zijn héél nuttige meeneem opbergruimtes. Enfin, als je je spullen vindt tenminste. Want soms zie ik het bos door de bomen niet meer. Maar dé oplossing is in zicht. Met deze tas heb ik gegarandeerd alles meteen bij de hand.

Fashion is art. All pictures shown are for illustration purpose only. It is by no means my intention to offend anyone. I just want to put a smile on people’s faces. Because laughing is good for one’s health.

*Bron: Swimming in the pool of The Radios 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

43 Shares
Share40
Tweet
Share3