Mijn Hilarische Kijk Op De Zomermode Van 2018

Hoe ziet de zomermode voor 2018 eruit? Of hoe kleuren jij en ik deze zomer het straatbeeld als het van de ontwerpers afhangt? Een ondeugend overzicht.

Negen jaar geleden nog verguisd, maar deze zomer zijn de Crocs helemaal terug. Je weet wel, die kleurrijke klompen in kunststof met gaatjes als Emmental kaas. Je zag ze overal: van in de supermarkt tot aan het zwembad. Mode-experten kregen er zowaar een indigestie van. Welnu, de Schotse ontwerper Christopher Kane transformeerde het schoeisel in een blitse krokodil door er veel bling aan toe te voegen.

Nu had ik mijn oog laten vallen op deze riem van Vivienne Westwood. Een mooie en stoere boksriem met een marihuanablad op afgebeeld. Gisteren moest ik nog vlug enkele boodschappen doen. Je weet hoe dat gaat. Dus trok ik er snel een bloesje over aan. Ik was nog maar net de winkel binnen of ik kreeg al meteen felicitaties. ‘Gefeliciteerd, voor wanneer is het?’ vroeg de winkeluitbaatster me glimlachend. Euh?

Details #AKSS18

Een bericht gedeeld door Vivienne Westwood (@viviennewestwood) op

Toegegeven, ik heb altijd gedroomd van een mooie, volle boezem. Helaas, Moeder Natuur was me niet echt gunstig gezind. Zie je, alles is perfect in verhouding. Zowel van voor als van achter ben ik zo plat als een vijg. Tot ik dit indrukwekkend exemplaar van Helmut Lang tegenkwam. Ook opvullen met van alles en nog wat is perfect mogelijk, wat wil een mens nog meer?

The Helmut Lang seen by Shayne Oliver Bra Bag. Available now at WWW.HELMUTLANG.COM

Een bericht gedeeld door HELMUT LANG (@helmutlang) op

Halloween mag dan al een tijdje voorbij zijn, met deze zonnebril van Dolce & Gabbana jaag ik met plezier een vervelend viswijf de stuipen op het lijf. Kwestie van haar even de mond te snoeren.

Het zomerweer lijkt weinig goeds te voorspellen. Ik nam alvast het zekere voor het onzekere en kocht een pluizige sjaal? bij Saint Laurent. Ik mag in het halfdonker dan wel veel weghebben van een struisvogel zonder kop, geef mij toch maar een warm nest waar het zalig toeven is.

Simon Porte Jacquemus is optimistischer ingesteld. Aan de maat van deze strohoed te zien, verwacht hij een serieuze hittegolf. Misschien kom ik met deze vliegende schotel wel in aanmerking voor een premie voor de plaatsing van zonnepanelen.

Fashion is art. All pictures shown are for illustration purpose only. It is by no means my intention to offend anyone. I just want to put a smile on people’s faces. Because laughing is good for one’s health.

2 Comments
  1. Oh mijn hemel sommige trend zijn toch zo lelijk he! Hoe komen ze erop haha!
    Dat verhaaltje van die riem is wel echt geniaal !

  2. Proficiat Bieke De Clercq , mooi gebracht die extreme mode of moet ik grappig zeggen !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.

75 Shares
Share74
Tweet
Share1